Maskerade er en af vores topmodeller. Maskerade er fremstillet som rent håndarbejde og med de detaljer, man normalt ikke finder på et møbel anno 2019. Maskerade er med aftageligt betræk der er så nøje tilpasset, at man tror det er fastpolstret.

Maskerade sofa findes i 4 standart størrelser, men kan leveres i længde efter ønske. Der er forskellige optioner m.h.t. siddekomfort, så vi kan tilpasse modellen til de enkelte. Leveres med eller uden kappe, i stof eller læder. Alt er i princippet muligt.
  • EKSTRA INFO:

    Vi er ofte blevet spurgt om navnet "Maskerade" - hvor stammer det fra? Modellen er udviklet i tæt samarbejde med vores italienske leverandør. Vi havde et ønske om at skabe en nyfortolkning af en klassisk dansk sofa, men med masser af italiensk charme og ægte håndværk. Navnet skulle indeholde noget dansk, noget italiensk og gerne noget fynsk. Så inspireret af Carl Nielsens opera blev navnet Maskerade. Siden har det vist sig at modellen også har vundet indpas i bl.a. Italien og Schweiz. Det kan vi da kun være stolte af!

  • SPECIAL UDFØRELSER:

    Maskerade er 100% håndlavet. Vi kan tilrette modellen og indfri mange ønsker. Det kunne være fremstillet som hjørnesofa, længde efter mål, dybde + 5 cm., monteret med frynser, andre type syninger, o.s.v. Sammen taler vi ønsker og muligheder, vi indhenter et tilbud, efter accept er der normalt 6-7 ugers leveringstid på en custom ordre.