Boston er en klassisk sofa i et moderne minimalistisk design. Boston adskiller sig fra alt andet på markedet med sin siddekomfort og holdbarhed. Sædepuderne indeholder et 8 cm. fjederindlæg med et lag af dun/skum på toppen. En fantastisk løsning til dem der vil en moderne sofa, men ønsker minimal vedligehold.

Boston fremstilles naturligvis i det det møbelstof du ønsker og der er mange spændende at vælge imellem. F.eks. mange nye textiler med easy-care teknologi der gør pletrensning til en leg.
  • TANKER BAG DESIGNET

    Når netop vi har valgt model Bosten er det af mange årsager. Designet er vi vilde med og komforten er fremragende, en rigtig hyggelig sofa. Indrømmet, der findes sofa'er på markedet med et design der minder om. Priserne på disse varierer meget og det er ikke altid der er sammenhæng mellem kvalitet og pris.

    Boston er den eneste på markedet der tilbyder et sæde med fjedrekerne. Fjedrekernen giver sædet et helt fantastisk komfort og elasticitet, der bibeholdes i hele sofaens levetid. Over fjedrelaget er der en blandning at rene europæiske økologiske dun der er blandet med skum. Skummet er nyt (ikke altid en selvfølge), i en høj kvalitet og skåret i specielle ensartede stykker. Skummet medvirker som "smøremiddel" til dunene og giver samtidig den luft der bevarer dunene friske, så de ikke komprimeres.

    Har man forventninger om at sine møbler skal altid fremstå som nye, bør puderne klappes/bankes let med mellemrum. Dog slet ikke i samme omfang som man ellers ofte oplever, takket være den specielle konstruktion.