Stacks Image 95211
Stacks Image 95191
Stacks Image 95160
Stacks Image 95165
Stacks Image 95170

Beskrivelse:

Her er virkelig en NYHED!

Moderne sofa med fantastisk siddekomfort der holder til hverdag og til fest.

Læs mere om hvorfor du bør overveje Malta, eller kom forbi Espe og bliv overbevist.


Dimensioner:

Model

3½ pers

3. pers

2. pers

Længde

234

192

162

Dybde

101

101

101

Højde

85

85

85


Teknisk:

Sædehøjde

45

Sædedybde

64

Sædevinkel

8º

Rygvinkel

-

Stoffer

+ 1.000

Læder

Ja


Priser:

Prisen på en sofa afhænger af meterprisen på det stof man vælger. Noget stof har mønster som skal anbringes ens, det kræver et tillæg af stof. Det vil også være forskellige tilvalg der kan vælges.

3. personers Malta fra kr. 26.000.-


  • LÆS MERE OM PRODUKTET - KLIK

    “Hængekøje”, “Røv-i-sædet”, “Som at sidde i et hul”, “Umulig at komme op af” Det er nogle af de ord vi hører fra kunderne der har investeret i en moderne sofa i et lækkert design.

    Det har vi nu lavet om på med model Malta. Moderat moderne sofa med enkle linier i et nutidigt og enkelt design. Dertil en kvalitet af materialer og forarbejdning som adskiller sig betydeligt fra selv dyrere alternativer.

    Kom og prøv Malta, du vil føle en dejlig afslappet og hyggelig komfort uden behov for at “ryste-og-banke” puder hele tiden. Tja, god kvalitet løser mange problemer.

    Som sædvanligt, hos Espe Møbler, kan du vælge imellem et enormt udvalg af møbelstoffer fra anerkendte europæiske leverandører. Vi kan f.eks. tilbyde dig møbelstoffer der er særlig smudsafvisende og virkelig nemme at vedligeholde. En chokoladeplet eller et besøg fra børnebørne er ikke længere en katastrofe.