Stacks Image 95211
Stacks Image 95191
Stacks Image 95160
Stacks Image 95165
Stacks Image 95170

Beskrivelse:

Kombinationen mellem en lækker sofa og en lækker seng har manglet på markedet, men nu er den her!

Du kan glæde dig til at sidde i en komfortabel sofa, hvor alle mulighederne for stoffer og farver er mulige.

Du kan i den grad også glæde dig til at indtage Modus som seng. Det er utroligt enkelt at omdanne fra sofa til seng eller omvendt. Man kan gøre det med en hånd og det tager under 30 sekunder.

Madras med pocketfjedre på 14 cm. Liggemål er hhv. 160 x 200 og 140 x 200

Læs mere herunder, der er vigtig information.


Dimensioner:

Model

3 pers

2½. pers

Længde

206

186

Dybde

94

94

Højde

87

87


Teknisk:

Sædehøjde

47

Sædedybde

55

Længde madras

200

Bredde madras

140 - 160

Stoffer

+ 1.000

Læder

Ja


Priser:

Prisen på en sofa afhænger af meterprisen på det stof man vælger. Noget stof har mønster som skal anbringes ens, det kræver et tillæg af stof. Det vil også være forskellige tilvalg der kan vælges.

2½. personers Modus sovesofa fra kr. 29.700.-


 • TANKER BAG DESIGNET - KLIK

  Rundt omkring i verden er m2 priserne steget voldsomt de seneste år, derfor er der opstået behov for at optimerer udnyttelsen af boligarealet og indrette mere flexibelt.

  Et ekstra værelse skal kunne fungerer som kontor eller hjemmearbejdsplads, separat TV stue når ikke alle i husstanden vil se fodbold, ekstra soveværelse til gæster eller som midlertidigt soveværelse ved sygdom.

  Tanken om at kombinerer en sofa med en seng er ikke ny. Det der er nyt, er at man nu kan købe en ordentlig sofa som nemt kan omdannes til en komfortabel seng.

  Hos Espe Møbler finder du en sovesofa som netop kan opfylde alle de behov. En fantastisk nem funktion der hurtigt omdanner fra sofa til seng - frem kommer en lækker seng og kvalitetsmadras med rigtige fjedre. Bemærk at liggemålet er 200 cm.

  Som et smart ekstraudstyr findes “mover” funktion til kr. 1.100.- En nem funktion hvor man via et pedaltryk løfter sovesofaen fri fra gulvet og op på hjul. Ideelt hvis man vil vende sovesofaen 90 grader eller blot for at gøre rengøring nemmere.

  Alt bliver fremstillet efter kundens ønsker, så vi kan tilpasse farver, mønstre og kvaliteter for at opnå sammenhæng med ivrigt interiør.

  Glæd dig til at komme til Espe for en demonstration af sovesofa Modus.