Our lovely sofas arrived at 10:30.

With no exaggeration, Madame is absolutely delighted. In fact, I don't think I've seen her smile as much in a long time. Not that we have a sad life; we are happy but getting these sofas is something special because she has wanted them for a long, long time. Her dream came true this morning.

Thank you for your excellent service. We will be glad to refer you to our friends who are looking for quality furniture from a quality family run business.

Kære Espe Møbler.
Tak for levering af maghoni jagtbord.Det ankom til vores adresse direkte fra snedkeren og sikkert indpakket. Efter udpakningen kunne vi beundre den finish og den kærlighed der var lagt i arbejdet med fremstillingen af bordet, supertræ og superforarbejdning- en stor cadeau til Kurt.
Med venlig hilsen
E&A Hørlyck

Her kommer jeg igen.
Super behagelig service - og så ved de hvad de snakker om.
Ved Espe møbler får man hele historien om sit møbel med.
Tak for denne gang.
Vi ses igen - Rune Madsen

Hej Ulrich
Tak for fantastisk god service og tålmodighed i forbindelse med vores køb af møbler. Kvalitet og komfort er i top og det er en daglig glæde at se på dem. De passer perfekt til vores hjem.
Det tog sin tid at vælge, men jeres vejledning var uundværlig.
Venlige hilsner
Lotte og Jesper

Tak for god rådgivning, der er er fornøjelse med et kompetent modspil. Vi havde forestillet os et, men blev vejledt til noget endnu bedre. Hurra for specialbutikker med engageret personale.
H & F Nielsen

Kære alle
Mange tak for en virkelig god rådgivning, service og levering, som vi igen modtog, da vi skulle have nye sofaerne.
Vi er også denne gang meget tilfredse med vores nye sofaer og tæppe, som lever helt op til vores forventninger.
En behagelig oplevelse hele vejen igennem.
De venligste hilsener
Kirsten og Kjeld

Hej Bent og alle i Espe-møbler!
Vi er umådelig glade for den flotte leverance, der fuldt ud lever op til vore forventninger.
Ligeledes hjertelig tak for den
fine service, både under vort
besøg hos jer og nu ved mod-
tagelsen af møblerne.
Vi ønsker alt godt for firmaet
og sender vore bedste hilsener.
/ D. Jensen

Kære Ulrich & Co,
Vi vil blot takke for en usædvanlig god service og sparring i forbindelse med levering af div. møbler samt renovering af spisestuestole. Vores samarbejde i perioden har altid båret præg af præcesion og proffesionel rådgivning. Vi kan derfor varmt anbefale Jer som leverandør til alt til hjemmet. I ser aldrig begrænsninger - kun muligheder! De bedste hilsner…PVR

Vi troede aldrig det var muligt at blive forelsket i et tæppe, men sådan blev det! Mange hilsner nordfra.
P. Jepsen

Det var en rigtig stor fornøjelse at komme i Jeres forretning og opleve en så høj faglighed og professionalisme. Dejligt med en masse spændende møbler, som de mange mainstream konceptbutikker slet ikke rummer! En hel klar fornemmelse af et stort personligt engagement - og ønske om at indfri selv meget kræsne krav og forventninger.
/ SB

I 2008 begyndte jeg at møblere det 1000m2 store klubhus til Stensballegaard Golfbane. Det drejede sig om møbler til Foyer, Garderobe, Bar, Lounge og Restaurant. Efter utallige besøg i firmaer og forretninger, endte jeg omsider hos Espe Møbler, hvor Ulrich Rasmussen har været en uvurderlig hjælp med at fremskaffe diverse møbler: Smukke sofaer, borde og lænestole til Loungen, smarte læderbetrukne kurvestole og efter talrige forsøg, en god stol til Restauranten + fik protoudviklet et restaurationsbord med 4 klapper, så man havde fleksibiliteten. Alt smukt og funktionelt og leveret til tiden. I det hele taget et samarbejde igennem et år, præget af humør og en vilje til at løse opgaverne, som min mand og jeg siger en stor tak for.

Da vi skulle møblere vor nye lejlighed, var vi slet ikke i tvivl om hvor vi skulle hen. ESPE MØBLER - selvfølgelig! Vi havde handlet der flere gange før. Betjeningen er hyggelig og saglig, og møblerne - bare dejlige. Vi fik både dagligstue, spisestue og skønne reoler. De sidste blev endda installeret mens vi var på rejse i udlandet. Nøglen stod til rådighed, og alt var samlet og placeret meget smukt da vi kom hjem. Det er bare service, og vi kører gerne den lange tur til Espe. Vi nyder møblerne i fulde drag.
Mange gode hilsener
KK

Hej Ulrik:
Tak for to pragtfulde stole med fodskamler, vi har nydt dem hele julen, de har en rigtig god siddekomfort, selv vore børn var begejstrede, hvilket ikke altid har været tilfældet, når vi har handlet møbler.
Godt nytår til alle.
Hilsen Søren.

Ja så har vi igen været en tur i Espe Møbler (de drager) denne gang 2 vildt lækre sofaer, og som sædvanlig helt fantastisk service - tusind tak, vi har nu Danmarks flotteste stue.
R. Yde

Hej Ulrik..
Tak for den fantastiske modtagelse i jeres eksklusive og insprirerende forretning. Lamperne er perfekte og giver netop det lys vi har brug for. Tak for hjælpen ifb. med transporten.. Vi glæder os til næste gang vi skal besøge ESPE møbler.
Hanne & Jørgen

Tak for en dejlig oplevelse. Det er befriende at opleve god gammeldags service og ekspetrise. Vi fulgte jeres anbefaling om frokost i Nyborg og vender helt sikkert tilbage begge steder.
H. Knudsen

Efter at have besøgt flere butikker,
valgte vi at køre den lange vej til Espe. Det var det hele værd.....
Flot butik, venlig og kompetent betjening.
Nyder dagligt mine nye møbler.
Kan bestemt anbefale et besøg hos Espe møbler
Med venlig hilsen,
Sølund

Min hustru og jeg besøgte Espe forretning for et par måneder siden med henblik på at købe nye møbler til vor dagligstue. Hr. Bent Rasmussen bød os velkommen og gav en professionel og fyldestgørende information dækkende deres udvalg af sofaer og lænestole. Efter endnu et besøg bestluttede vi os for at købe en sofa og to lænestole med betræk, som vi fandt i butikken. Vi fik besked på at det ville tage den Italienske leverandør 6-8 uger og vi modtog møblerne ca 6 uger efter de var bestilt.
Ulrich Rasmussen leverede møblerne og kvaliteten og forarbejdningen var af højeste klasse. Vi har været ovenud tilfredse med den service Bent og Ulrich Rasmussen har ydet og og vi kan varmt anbefale Espe Møbler for potentielle kunder! Mange venlige hilsner Helle og Jens

Kære Ulrich.
Vi vil gerne sige tak for handlen med vores "Engelsson" seng.
Vi er så utroligt glade for den. Vi kunne ikke have købt os en bedre seng. Aldrig tidligere har vi sovet så godt. Slut med øm ryg og nakke.
Og du fik ret mht størrelse af puder. Vores hovedpuder er blevet betydelig mindre. De store kan vi slet ikke bruge mere.

Størrelsesmæssigt passer den perfekt til rummet. Den er slet ikke så stor i rummet som frygtet. Underlig nok virker værelset faktisk større nu end tidligere.

Men endnu engang tak for hjælpen med at finde den perfekte seng til os. Vi vil til enhver tid give vores største anbefaling til både "Engelsson" samt "Espe møbler".

Rigtig godt nytår.

Mange hilsner fra både Preben og mig.

Min hustru og jeg besøgte Espe forretning for et par måneder siden med henblik på at købe nye møbler til vor dagligstue. Hr. Bent Rasmussen bød os velkommen og gav en professionel og fyldestgørende information dækkende deres udvalg af sofaer og lænestole. Efter endnu et besøg bestluttede vi os for at købe en sofa og to lænestole med betræk, som vi fandt i butikken. Vi fik besked på at det ville tage den Italienske leverandør 6-8 uger og vi modtog møblerne ca 6 uger efter de var bestilt.
Ulrich Rasmussen leverede møblerne og kvaliteten og forarbejdningen var af højeste klasse. Vi har været ovenud tilfredse med den service Bent og Ulrich Rasmussen har ydet og og vi kan varmt anbefale Espe Møbler for potentielle kunder! Mange venlige hilsner Helle og Jens Hoffmark
Selvom I bor ved Ringe, var jeres betjening ikke ringe men fremragende. Både far og søn tog sig tid til at vejlede, og da vi endelig havde besluttet os, skulle vi blot afvente leveringen, der fandt sted som aftalt.To stærke mænd (den ene var sønnen), bar møblerne op, stillede dem på plads, gav gode råd og efterlod blot regningen. Regningen er betalt, og vi glæder os daglig over de behagelige siddepladser. Ros til Espe fra Anne og FF.

Jeg henvendte mig til Espe Møbler, da jeg søgte et 4,5 m langt ovalt spisebord, med engleornamenter i sargen. Først blev det undersøgt, om Espe Møbler kunne specialfremstille det (problemet var engleornamenterne). Jeg fik tilsendt kataloger over ornamenter, men der var desværre ingen engleornamenter. Espe Møbler tilbød dernæst at finde et snedkeri, der kunne lave det. Der blev søgt både i Danmark og i udlandet, og det lykkedes at finde et i Italien. Jeg har aldrig før mødt en virksomhed, der gør så meget for at kunden får sine ønsker opfyldt. En stor, stor tak! Mange hilsener Jeannette, København

Vores sofasæt var blevet træt at se på, så vi var rundt og se på mulighederne. Vi har handlet en del med Espe og vi endte igen i forretningen, fordi udvalget og informationerne om møblerne er i top. På gensyn. Hilsen Lis & Svend

SÅDAN....
Efter at have handlet med Jer 2 gange tidligere, vidste vi at kvalitet og service er i højsædet. Derfor turde vi (pr. telefon) købe 2 læderstole samt skammel.
Og endnu engang har det været en ren fornøjelse at handle med ESPE møbler,- og det er ikke sidste gang.
Tak til ESPE´s personlige vejledning, venlig betjening og ikke mindst de meget hjælpsomme chauffører.
Vi ses igen....
Lene Holm Jensen

Tusind tak for en god oplevelse,
Vi fik en fornemmelse af og være i centrum,blev lidt impulsive,købte lidt mere end vi havde planlagt,men vi er super glade for det hele.
En lille historie! Bordet får sindssygt meget ros, når vi har gæster.
Hilsen Klaus og Marianne Folkmann

En stor tak skal lyde fra os i Horsens for rundvisning i jeres dejlige, store smukke og smagfulde forretning, hvor man i forvejen fik svært ved at beslutte sig til det, man er kommet for med sine egne forestillinger.Men med et så sikkert og kompetent råd fra Ulrich lykkedes det absolut med et resultat vi i dag er glade for.
Denne service, denne personlige vejledning og rådgivning er netop det, der gør det hele så perfekt,
tusind tak skal I have!
God Jul og et rigtig godt nytår
Mange hilsener
T.& S. Jørgensen

Hej Espe. Tak for en god og seriøs betjening/vejledning. Vi vil gerne lige rose jer for et, som i skriver, "Ærligt udsalg". Det er en fornøjelse at se der stadig er forretninger der holder fast i principperne. Vi glæder os meget til at modtage vores nye møbler.
Fam. Iversen

Kære Alle!
Tak for endnu en god oplevelse med jer som leverandør.
Vi er meget glade for vores nye møbler, som lever 100% op til forventningerne.
En stor tak for en fantastisk god rådgivning, service og levering med alt den ekstra service, som I finder så naturlig, men som desværre ikke findes ret mange steder mere.
Som noget helt særligt har Ulrich være nede på fabrikken i Italien og taget fotos af tilblivelsen af vores møbler. De vil blive gemt som et skattet minde.
Endnu engang tak. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi tager turen til Espe.
Mange venlige hilsner
Bente & Christian Junker

Kære Espe Møbler.
Tak for en meget fin behandling til Bent i butikken og til Ulrich og Ingeman ved levering. Vi har nu haft vores nye møbler ca 1½ måned og de lever til fulde op til vores forventninger. Det var det hele værd at tage turen fra Dragør til Espe.
Jette og Leif Christoffersen

Meget imponerende butik, stort udvalg. Tak for god behandling ikke mindst ved levering.
Mvh. Dahl

Hej med jer i Espe.
Vi har den flotteste lange stribede sofa. Den var virkelig flot i jeres udstilling, men idag står den heldigvis hos os.
Mange hilsner og på gensyn.
S&J

Halløjsa på Fyn!
Fra såvel børn som voksne skal herfra lyde et rungende tak for den humørfyldte, utroligt beredvillige og yderst professionelle service, vi har modtaget fra Jer i en af landets absolut bedste forretninger!
Det gælder både i forhold til vores familieudflugt til det flotte, flotte møbellandskab i Espe - hvor vi alle 4 efter behagelig og grundig rådgivning og præsentation faldt for en skøn italiensk sofa - og i forhold til den selvfølgelige måde, hvorpå I ganske uden beregning kom og hentede den igen helt herovre i Hovedlandet for at pleje den og bringe den hurtigt tilbage så god som ny.
Tak og bravo fra os!
Svane Ballegaard

Hos Espe Møblerfinder man et stort og fristende udvalg af møbler og tæpper. Betjeningen er kundefokuseret og kompetent. Tak for en super god vejledning og service.
Annelise & Erik

Espe Møbler er en fantastisk flot butik med behagelig atmosfære og bemærkelsesværdig service. Vi nyder dagligt vores 2 stk. 3 pers. sofaer, og jeg kan på det varmeste anbefale Espe Møbler, til andre med sans for topkvalitet, smag og detaljen der gør hele forskellen.
Schjødt & Warming

Var i august måned hos Espe Møbler for at se på et sofabord. Mit bord bev bestilt og leveret i oktober - og fra først til sidst var betjeningen bar super. Jeg er meget glad for bordet og hvem der ser det , syntes det er utrolig flot !
M.v.h.
Aase Møller

Advarsel: Når først man er kommet inden for døren, ser det imponerende udvalg af kvalitetsmøbler og bliver modtaget af Bent eller Ulrich - ja så er det accept af risiko, når fortsætter ind i salgsudstillingen med alle dens svært modståelige fristelser.
Vi skulle "bare lige" ind for at se på et par lampeborde til nogle lamper, vi havde i forvejen - men så var der altså et par uimodståeligt smukke italienske porcelænslamper, og så - ja, gæt selv resten.
Bortset fra alle fristelserne var den venlige modtagelse, den kompetente rådgivning og hele atmosfæren i forretningen en fornøjelse at opleve, og - er jeg "bange" for, varer det nok ikke længe, før vi finder en undskyldning for at køre til Espe igen !
De venligste hilsner, Svejstrup.

Kære Espe Møbler
Mange tak for en god oplevelse i jeres flotte forretning. Ikke sidste gang vi har taget turen fra det midtjyske til midtfyn. På vejen hjem snakkede vi om, det var et fint match der var mellem møbler og malerier. Det gav rundt i forretningen nogle flotte helheder. En god idé at bringe originalkunst ind til jeres eksklusive stil.
Mange hilsner Ingrid Stage
PS. vores stole passer SÅ fint til spisestuen!

Hej Ulrik!
Tak for en super hjælp idag i jeres dejlige butik. Vi fik bestemt os og orderen er givet, så nu glæder vi os bare til den nye stol.
Kirsten.

Vi har købt der vores havemøbler og er superglad. God kvalitet kan kun anbefales!
Barbara H.

Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse!
Blev i butikken mødt af Ulrich,som ikke bare viste rundt,men virkelig spurgte ind til vore behov.
Da vi fik leveret vores nye møbler,var de der sharp on time.
Super service, vi kan varmt anbefale dem.

Meget venlig og kompetent betjening... En fornøjelse at besøge en møbelbutik der er lys, smuk og luftig...

Det er dejligt at opleve at det er kunden der fokuseres på. Vi har fået en fantastisk betjening hele vejen igennem, fra køb og til levering.
Tak for det.

vi har købt hvilestole hos espe møbler, fik god og kyndig vejledning fra start til mål...