6266 1158
Her er samling af links til nogle af de firmaer vi arbejder med. Nogen har engang sagt at man behøver ikke at "gå over åen efter vand", men hvis man ønsker lidt anderledes boligindretning, så er der masser af inspiration at hente hos de internationale designere.

Hvis du finder et stof som du ønsker at bestille et klip af, så send os blot en mail.

Alt også købes i metermål, spørg gerne om priser.

Klik på billederne for at se udvalget fra forskellige designere.

Colefax & Fowler

Stacks Image 11
Colefax & Fowler er et meget anerkendt firma fra England. Man ser tydelig inspiration fra Storbritanien, men tag ikke fejl af deres nye ideer og designs.

Jane Churtill

Stacks Image 23
Jane Churtill er altid frisk med kollektioner der er lyse og luftige. Jane Churtill har en helt særlig stil som altid begejstre. Man kan kun blive i godt humør.

Kirkby Design

Stacks Image 25
Stacks Image 139
Kirkby Design er blandt de nye stoffirmaer. Fantastisk kollektion i slidstærke ensfarvede stoffer, men også en del ufordrende og nyskabende mønstre.

Manuel Canovas

Stacks Image 17
Manuel Canovas hører til blandt de finere. Her finder man mange dekorative stoffer, mønstre og anderledes designs. Søger man noget helt specielt er Manuel Canovas et godt sted at lede.

Romo

Stacks Image 13
Romo er et engelsk firma der ikke kun har lidt af det hele, de har meget af det hele. Romo har skabt klassikere gang på gang, tænk blot på møbelstoffet Linara som nu findes i over 300 farver. Romo har altid gang i noget nyt.

Villa Nova

Stacks Image 15
Villa Nova er altid helt med på tidens tendenser. Moderne boligindretning er deres speciale,. Der er mange ensfarvede stoffer, men også et kæmpe udvalg til puder, gardiner, etc.

Jab

Stacks Image 19
Jab eller Jab Anstoetz er et verdensomspændende firma grundlagt i Tyskland. Udvalget er sammensat så internationalt så alle kan finde noget der matcher. JAB er meget mere end møbelstoffer, de har bl.a. en kæmpe tæppekollektion der er milevidt fra det man normalt finder. Skal man indrette et 5-stjernet hotel eller en privat Yacht er JAB klar med et godt forslag.

Chivasso

Stacks Image 84
Chivasso stammer fra Holland. Det er ny, spændende og anderledes. Chivasso har både vilde mønstre og farver, men også et kæmpe udvalg i flotte ensfarvede med struktur.

Designers Guild

Stacks Image 95
Hvis der er nogen der kan noget med farver er det Designers Guild. Grundlæggeren Tricia Guild er stadig med på beatet og fremtryller den ene flotte kollektion efter den anden. Vil du se noget anderledes, så tjek Designers Guild.

Danish Art Weaving

Stacks Image 102
Høj kvalitet og dansk design kendetegner DAW eller Danish Art Weaving. Firmaet er vokset sig stort og i den forbindelse skiftet navn fra Vævegården der stadig har stærk værdi i deres tradition, men de er bestemt også nyskabende, og så følger kvaliteten altid med.

GP & J Baker

Stacks Image 109
G P & J Baker holder på traditionerne og ingen kan skabe noget så klassisk, men alligevel med et moderne tvist, som Baker. Baker har bl.a. Mulberry, Kravet, Brunschwig & Fils under deres vinger.