Her er samling af links til nogle af de firmaer vi arbejder med. Nogen har engang sagt at man behøver ikke at "gå over åen efter vand", men hvis man ønsker lidt anderledes boligindretning, så er der masser af inspiration at hente hos de internationale designere.

Her er samling af links til nogle af de firmaer vi arbejder med. Nogen har engang sagt at man behøver ikke at "gå over åen efter vand", men hvis man ønsker lidt anderledes boligindretning, så er der masser af inspiration at hente hos de internationale designere.

Klik på billederne for at se udvalget fra forskellige designere.

Colefax & Fowler

Møbelstoffer fra Colefax and Fowler
Colefax & Fowler er et meget anerkendt firma fra England. Man ser tydelig inspiration fra Storbritanien, men tag ikke fejl af deres nye ideer og designs.

Jane Churtill

Møbelstoffer fra Jane Churchill
Jane Churchill er altid frisk med kollektioner der er lyse og luftige. Jane Churchill har en helt særlig stil som altid begejstre. Man kan kun blive i godt humør.

Kirkby Design

Møbelstoffer fra Kirkby Design
Kirkby Design er blandt de nye stoffirmaer. Fantastisk kollektion i slidstærke ensfarvede stoffer, men også en del ufordrende og nyskabende mønstre.

Manuel Canovas

Møbelstoffer fra Manuel Canovas
Manuel Canovas hører til blandt de finere. Her finder man mange dekorative stoffer, mønstre og anderledes designs. Søger man noget helt specielt er Manuel Canovas et godt sted at lede.

Romo

Møbelstoffer fra Romo
Romo er et engelsk firma der ikke kun har lidt af det hele, de har meget af det hele. Romo har skabt klassikere gang på gang, tænk blot på møbelstoffet Linara som nu findes i over 300 farver. Romo har altid gang i noget nyt.

Villa Nova

Møbelstoffer fra Villa Nova
Villa Nova er altid helt med på tidens tendenser. Moderne boligindretning er deres speciale,. Der er mange ensfarvede stoffer, men også et kæmpe udvalg til puder, gardiner, etc.

Jab

Møbelstoffer fra Jab
Jab eller Jab Anstoetz er et verdensomspændende firma grundlagt i Tyskland. Udvalget er sammensat så internationalt så alle kan finde noget der matcher. JAB er meget mere end møbelstoffer, de har bl.a. en kæmpe tæppekollektion der er milevidt fra det man normalt finder. Skal man indrette et 5-stjernet hotel eller en privat Yacht er JAB et godt sted at starte.

Chivasso

Chivasso Møbelstoffer
Chivasso stammer fra Holland. Det er ny, spændende og anderledes. Chivasso har både vilde mønstre og farver, men også et kæmpe udvalg i flotte ensfarvede med struktur.

Designers Guild

Designers Guild Møbelstoffer
Hvis der er nogen der kan noget med farver er det Designers Guild. Grundlæggeren Tricia Guild er stadig med på beatet og fremtryller den ene flotte kollektion efter den anden. Vil du se noget anderledes, så tjek Designers Guild.

Camira

Camira Mainline Møbelstoffer
Camira er engelsk og er specialister i ultra holdbare stoffer. F.eks. stoffet Maineline Flax som er super velegnet til hårdt brug. 41 flotte farver.

GP & J Baker

Engelske møbelstoffer fra Baker
GP & J Baker er bare engelsk når det er bedst. De holder på traditionerne og udvikler nænsomt. Farvevalg og design har igen, igen vist sig langtidsholdbart.

Nobilis

Nobilis møbelstoffer Frankrig
Nobilis er fransk. Fransk når det er bedst, anderledes og klassisk. Deres designs og farver er som at tage med på en rejse gennem de smukkeste hoteller i Paris. Top lækkert.

Ralph Lauren

Ralph Lauren Møbelstoffer
New England style. Uhøjtideligt og afslappet. Farver inspireret af hav og natur. Forår, sommer, efterår og vinter. Navnet antyder en høj pris, men faktisk er en del af stofferne prissat ganske fornuftigt.

Sandersson

Sandersson møbelstoffer
Sanderson er umiskendeligt engelsk. Der er ofte noget magisk over design og farver. De er super gode til at forvalte den arv og historie der er omkring deres brand. Sanderson går aldrig "til kanten", de holder sig altid på den pæne side af vejen.