Agnes lænestol – blomstret, let og komfortabel

  • Agnes lænestol blomstretAgnes lænestol mønstret

    Agnes LÆNESTOL

    1 størrelser | 1.000+ Møbelstoffer
    Læs mere

Denne Agnes-lænestol er en lille og let lænestol, som tilbyder fremragende komfort. Agnes-lænestolen er god at kombinere med forskellige sofaer, men den er også ideel at anvende sammen med en let lænestol eller to. Den mindre størrelse gør Agnes lænestol fleksbiel i din indretning, og derfor og anvendelig i mindre stuer.

Du vælger selv, hvilket møbelstof du ønsker. Iblandt de mest populære valg er en blomstret lænestol, blå lænestol og hvid lænestol. Der findes dog også man andre møbelstoffer, som du frit kan vælge imellem. I og med mulighederne er så mange, så er vi sikre på, at du finder en Agnes-lænestol til netop din smag.

Vælg selv ben og højde

Møbelstoffet er ikke det eneste, du selv vælger ved Agnes-lænestolen. Du vælger nemlig også selv, hvilken type ben lænestolen skal have. Derudover kan du også selv vælge højden, så du er sikker på en unik komfort skræddersyet efter dine egne mål. Det betyder altså, at du får mange måder, hvorpå du kan personliggøre den blomstrede lænestol.

Lænestolen måler 80x80x80 cm, og du kan vælge en sædehøjde på 45 eller 47 cm. Uanset hvad du vælger, vil lænestolen være let og komfortabel på trods af den lille størrelse. Har du brug for rådgivning i forhold til valg af sædehøjde eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 62 66 11 58. Vi glæder os til at rådgive dig.

Lænestolen er stuens bedste plads

Det er de færreste, der kan undvære en lænestol i deres hjem. Faktisk mener mange, at lænestolen er stuens bedste plads. Hvad end lænestolen skal stå ved fjernsynet, vinduet, udestuen eller andetsteds.

Lænestole giver mange muligheder alt efter, hvor du placerer den. Bliv underholdt foran fjernsynet, nyd udsigten ud ad vinduet, lav kryds og tværs, læs en god bog, eller kast dig over strikketøjet. Uanset hvad du ønsker at give dig til, vil Agnes-lænestolen være et rigtig godt valg dertil.