Kunde anmeldelser

Meget venlig og smilende betjening, som gav sig tid til at vise frem og forklare. Usædvanlig smuk møbelbutik med en dejlig atmosfære. Både klassiske og moderne møbler.
– Helle Thode Jørgensen
Jeg har handlet hos Espe Møbler i årevis. Hvad enten jeg har købt et lille spejl eller nogle af de dyrere kvalitetsmøbler, så er sparring, service og oprigtighed stadig den samme. Det gælder både far og søn. Her gælder det om at finde den bedste løsning for kunden.
– Inge Højmark
Espe Møbler er en fantastisk flot butik med behagelig atmosfære og bemærkelsesværdig service. Vi nyder dagligt vores 2 stk. 3 pers. sofaer, og jeg kan på det varmeste anbefale Espe Møbler, til andre med sans for topkvalitet, smag og detaljen der gør hele forskellen.
– Schjødt & Warming
Tak for to pragtfulde stole med fodskamler, vi har nydt dem hele julen, de har en rigtig god siddekomfort, selv vore børn var begejstrede, hvilket ikke altid har været tilfældet, når vi har handlet møbler.
– Søren Sørensen
Efter at have besøgt flere butikker, valgte vi at køre den lange vej til Espe. Det var det hele værd….. Flot butik, venlig og kompetent betjening. Nyder dagligt mine nye møbler. Kan bestemt anbefale et besøg hos Espe møbler
– Sølund
Min hustru og jeg besøgte Espe forretning for et par måneder siden med henblik på at købe nye møbler til vor dagligstue. Hr. Bent Rasmussen bød os velkommen og gav en professionel og fyldestgørende information dækkende deres udvalg af sofaer og lænestole. Vi kan varmt anbefale Espe Møbler for potentielle kunder!
– Helle og Jens Hoffmark