Boheme lænestol – brun læderlænestol og mange andre farver

  • boheme øreklapstol grønt læderBoheme øreklapstol møbelstof Linara

    BOHEME LÆNESTOL

    1 størrelse | 1.000+ Møbelstoffer
    Læs mere

Der findes enkelte lænestole på markedet, som er noget helt særligt, og vores Boheme-lænestol er én af dem. Den brune læderlænestol er håndlavet i Italien, hvor kun de bedste materialer er brugt. Komforten er noget helt for sig og skal derfor opleves. Når først du sidder i designer-lænestolen, er vi sikre på, at du bliver overrasket over, hvor meget det betyder at sidde godt.

Livet er for kort til at sidde dårligt. Hos Espe Møbler er det vigtigste for os din komfort. Vi giver altid god rådgvining, når besøger vores møbelbutik i Ringe, så kan opleve på egen krop, hvad en skræddersyet stol til din statur betyder. Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på +45 62 66 11 58.

Lænestol i alle stoffer og læder

Hos Espe Møbler kan vore Boheme Læderstol leveres i alle stoffer og læder. Uanset om du er til ensfarvet, velour, striber, tern eller læder, kan du få et betræk, der passer til din smag. Blandt de mest populære valg er den brune læderlænestol og den beige lænestol. Dog kan du også få alt fra dekorative blomster, tern, striber eller grønt læder.

Vi sørger ligeledes for at tilpasse designer-lænestolen til alle individuelle behov. Dette kan vi gøre med hensyn til lænestolens fasthed i sædepuden samt sædehøjden. Har du brug for vejledning til at opnå den bedste sidde-komfort, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Vælg selv type af ben eller kappe

Sædehøjde, fasthed og møbelstof er faktisk ikke det eneste, du selv kan vælge. Lænestolen fås nemlig med flere forskellige typer ben eller kappe. Her får du altså igen mulighed for at foretage personlige valg, og lænestolen forbliver derfor helt din egen.

Lænestolen måler 93x95x102 cm og har en standard sædehøjde på 45 cm. Du kan som sagt vælge en anden sædehøjde efter ønske. Hvad end du vælger, vil lænestolen være en unik tilføjelse til hjemmet. Har du brug for flere nye tilføjelser i din indretning, kan du her se vores udvalg af andre spændende møbler.