Boston sofa – moderne sofa og lækker komfort

Sofa Boston

Ønsker du at købe en klassisk sofa i moderne og minimalistisk design, er Boston-sofaen et oplagt valg. Boston-sofaen adskiller sig fra alt andet på markedet med sin holdbarhed og sidde-komfort. Sædepuderne indeholder fjederindlæg på otte centimeter, hvor der er et lag af dun og skum på toppen. Hermed får du minimal vedligehold – men samtidig en moderne sofa med høje komfort designet til din statur.

Boston-sofaen fremstilles naturligvis i det møbelstof, som du ønsker. Her kan du vælge mellem mange muligheder såsom nye tekstiler med easy care-teknologi, som gør dt let at fjerne pletter. Hvis du ønsker at høre mer om vores Boston Sofa, er du velkommen til at ringe til Espe Møbler på +45 62 66 11 58. Vi giver altid gode råd til, at du kan få den optimale komfort og siddeoplevelse.

Vælg mellem skønne farver

Sofaen fås i forskellige farver, så du kan både vælge en grøn sofa eller en rød sofa. Vi har valgt at føre Boston Sofaen hos Espe Møbler af flere årsager. Først og fremmest er designet flot, og komforten er fremragende.

Derudover er der god sammenhæng mellem sofaens kvalitet og pris. Boston-sofaen er blandt de eneste på markedet, der tilbyder sæde med fjedrekerner. Dette giver en fantastisk komfort og elasticitet, som bibeholdes i hele sofaens levetid. Oven over fjedrelaget er der et lag af økologisk dun og skum, som er med til at øge komforten og oplevelsen.

Få en holdbar sofa i de næste mange år

Grundet Boston Sofaens skum holdes dunene friske. Herved komprimeres de ikke, og dette giver en flot sofa, der står som ny mange år frem. For at passe godt på din sofa skal du med jævne mellemrum banke eller klappe puderne let. .

Sofaen fås i forskellige størrelsesvarianter – 270x91x70 cm, 220x91x70 cm samt 91x91x70 cm som stol og 83x45x39 cm som puf.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Espe Møbler på +45 62 66 11 58. Vi rådgiver både i forhold til komfort og design. Livet er for kort til ikke at vide, hvad det vil sige at sidde godt.