Gustav lænestol – den maskuline, grønne lænestol

  • GUSTAV LÆNESTOL

    1 størrelse | 1.000+ Møbelstoffer
    Læs mere

Gustav er en håndlavet italiensk lænestol, som trækker på klassiske designidealer fra 60erne og 70erne. Gustav Lænestol er en populær retro-stol, som passer ind i det klassiske billede vi får, når vi skal se ordet lænestol for os. Det unikke snedkerarbejdet ses i stellets udformning, polstringen er fornem og fjedrene er af højestekvaliter, uden der gås på kompromis med din komfort.

Med den indvendige bue i ryggen og støtte lige omkring skulderbladene får du en eminent siddekomfort. Dette er naturligvis et vigtigt aspekt, når det kommer til store og bløde lænestole. Herved kan du sidde flere timer i lænestolen og fortsat sidde behageligt.

Hvis du ønsker råd og vejledning til, hvor du opnår den bedste komfort, er du altid velkommen til at ringe til Espe Møbler på +45 62 66 11 58. Vi glæder os til at rådgive dig.

Grøn lænestol – og mange andre farver

Gustav-lænestolen egner sig god til læder. Specielt den grønne lænestol er med til at tegne et godt retrobillede, som i dag er poppulært blandt mange af vores kunder.. Dog findes den også i mange andre læderfarver såsom mørkebrun og cognac. Ønsker du at få den store lænestol i velour, er dette også muligt.

Den store, bløde lænestol måler 85x85x88 cm og har en sædehøjde på 45 cm. Ønsker du en anden sædehøjde, kan vi også klare det. På denne måde får du rig mulighed for at tilpasse den grønne lænestol efter behov, sådan at du sidder mest komfortabelt.

Opnå stor komfort og slap af

Lænestolen har støtte i skulderbladene, som giver dig en ekstra komfort. For mange giver lænestolens design en følelse af nostalgi, og det forstår vi godt hos Espe Møbler. Derfor er vi også glade for Gustav-lænestolen, der netop er inspireret af trends fra 60erne og 70erne, som går igen i nutidens mode og design.

Vi ved, at mange af vores kunder stiller høje krav til deres møbler. Derfor er denne store lænestol og vores mange andre lænestole af høj kvalitet, som tåler at blive brugt igen og igen. På denne måde kan du nemt anskaffe dig kvalitetsmøbler. Husk, vi altid står klar til at rådgive dig i forbindelse med dit køb. Du er velkommen til at ringe til os på +45 62 66 11 58. Vi glæder os til at hjælpe dig.