London sofa

3-personers sofaen leveres med to eller tredelte puder. Skulle ovenstående valgmuligheder ikke være nok, så vælger du faktisk også selv pudekombinationer og sædehøjde. Vælg ligeledes mellem 1.000 stofmuligheder og læder, hvad end du ønsker en grå sofa, en blomstret sofa eller noget helt tredje.

Sofa London med ben

 

Sofa London med kappe

 

Tilpas London-sofaen til dine behov

Som du kan se, får du altså mange muligheder for at gøre en London-sofa til din helt egen. Vi tilpasser sofaen efter dine behov. De mange valgmuligheder betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. London-sofaen er nemlig en god sofa, hvor alt er gennemtænkt nøje.

Har du svært ved at vælge den perfekte løsning til dine behov, kan du her læse mere om gode overvejelser. Denne guide er lavet specifikt med henblik på en London-sofa. Vi ønsker nemlig at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig at vælge den sofa, som netop er tilpasset dine behov.

Vælg den bedste størrelse til dit hjem

Blandt de forskellige størrelser fås London-sofaen som nævnt tidligere i tre størrelser. 2-personers sofaen måler 174x91x85 cm, mens 3-personer sofaen måler 203x91x86 cm. Ønsker du en endnu større sofa, fås den også som en 3½-personers sofa i målene 246x91x85 cm.

Blandt de mest populære farvevalg er den grå sofa og den blomstrede sofa. Dog findes London-sofaen også i bl.a. marineblå, rød, hvid, lyseblå, beige og en lang række andre farver. Alt i alt får du gode muligheder for at få en sofafarve, der passer ind i dit hjem.