Oxford sofa – tidløs, elegant og engelsk stil

Sofa Oxford

Skal din næste sofa være stor og lækker? Så skal du uden tvivl vælge en Oxford-sofa. Bunden i denne sofa er lavet med spiralfjedre for komfortens skyld, hvilket man tydeligt mærker. Oxford-sofaen er nemlig blød. Dog får du fortsat stabilitet og lang holdbarhed grundet spiralfjedrene.

En Oxford-sofa er et anderledes møbel i engelsk sofastil. Du vælger mellem ensfarvede møbelstoffer, velour eller mønstrede møbelstoffer. Uanset dit valg vil det klæde sofaens udtryk. Blandt de mest populære valg er en blå sofa og en gul sofa – men du får altså også en lang række andre valgmuligheder.

Skab din helt egen og personlige stil

I og med du har så mange forskellige valgmuligheder i forhold til sofaens udtryk, kan du skabe din helt egen og personlige stil. Derudover vælger du mellem tre forskellige størrelser – 3-personers sofa, 2-personers sofa eller lænestol. For at skabe et unikt sofaområde kan disse tre størrelser med fordel kombineres.

3-personers sofaen måler 235x100x86 cm, mens 2-personers sofaen klassificeres som en 2½’er med sine mål på 205x100x89 cm. Vælger du lænestolen, er målene på denne 107x100x86 cm. Med de forskellige størrelser passer en Oxford-sofa eller lænestol ind i alle rum – uanset rummets størrelse eller funktionalitet.

Bombastisk og alligevel minimalistisk stil

Det fantastiske ved Oxford-sofaen er dens kombination af stilarter. På den ene side er stilen bombastisk med sine iøjnefaldende armlæn. Men på den anden side fremstår sofaen alligevel minimalistisk og enkel i sit udtryk. Dette giver dig mulighed for at skabe præcis den stil, som passer allerbedst ind i netop din stue.

Komplementer Oxford-sofaen med et nyt sofabord. Her vil materialevalg såsom mahogni, stål, glas eller messing især være flotte. Specielt mahogni vil klæde sofaens engelske udtryk på elegant vis. Det er derfor værd at overveje, om det gamle sofabord også skal udskiftes med et nyt af høj kvalitet.