Tosca lænestol – lækker og italiensk lænestol

  • TOSCA LÆNESTOL

    1 størrelse | 1.000+ Møbelstoffer
    Læs mere

Der er ikke noget så lækkert som vanedannende komfort, hvor det næsten er svært at forlade den gode siddeplads. Sådan en følelse får du, hvis du vælger en Tosca-lænestol. Dette er en italiensk lænestol, som er mindre i sine mål – men komforten er stadig i top.

Lænestolen er håndlavet i Italien med de allerbedste materialer. Dette giver ikke bare en optimal komfort, men det sikrer samtidig en lang levetid. Du får derfor en italiensk lænestol, som holder sig flot og funktionel de næste mange, mange år. Det er derfor en rigtig god investering.

Traditionel fremstilling med solidt stel

Fremstillingen af den italienske lænestol er traditionel. Af denne grund er stellet lavet af solidt bøgetræ. Polstringen er ligeledes på gammeldags facon, hvor gammeldags opretstående fjedre betrukket i bomuld er anvendt. Igen er dette med til at forlænge lænestolens levetid.

Betrækket på lænestolen er aftageligt. Derfor kan du nemt udskifte lænestolens betræk med nye møbelstoffer og hermed give stolen nyt liv. De mest populære valg er den røde lænestol eller den gule lænestol – men du får altså også mange andre muligheder.

Fornem pasform og flot design

Idet pasformen er fornem, fremstår designet af den italienske lænestol ekstremt flot. Dette er uanset, om du vælger rødt, gult, stribet eller ternet betræk – eller om du kaster dig ud i en lækker læderstol. Uanset hvad du vælger, vil lænestolen være en komfortabel og flot tilføjelse til rummet.

Stolen måler 87x85x98 cm og har en sædehøjde på 44 cm. Sammensæt lænestolen med sofaen, eller placer flere lænestole sammen. Dette vil give rummet en harmonisk og komplet følelse, som virkelig sætter prikken over i’et. Vi står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, hvis dette er noget, du har brug for. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.